pátek 13. března 2015

People


Ahoj! Dnešní článek nebude o žádných strojích ani robotech. Je to spíše další ze série motivace.

PEOPLE


Často mají lidé pocity, že ráno vstanou, jdou do práce/školy a večer zase domů. Že nežijí život, který by opravdu moc chtěli. Že vlastně vůbec nejdou za svým snem a jen přežívají nějaké období. Občas si za to můžeme jen my nebo společnost, ve které se nacházíme. 
1. Říkáte si proč já? Možná chcete tak moc postoupit do popředí, chcete být ten nejlepší a soustředíte se jen a jen na sebe, že lidem to začne být líto a najdou si někoho, kdo na ně bude mít čas a kdo je pochopí. Najednou se zase začnou cítit pro někoho důležití a na vás jednoduše  zapomenou. Jenže postupem času vám to dojde. Nebudete mít nikoho, i když budete mít samé jedničky ve škole nebo pochvalu od šéfa. Začne vám to být líto. Možná lidi odpouštějí a možná taky ne. 
2. Kolektiv. Někdy za to ani nemůžete vy. Lidi Vás odsoudí, aniž byste se nadechli. Budete chtít tak moc najít někoho, kdo by s vámi šel běhat, nakupovat nebo jen tak ven. Ale jednoduše to nepůjde. Lži se totiž šíří rychlostí světla a to je sakra rychle. CO S TÍM?  Buď  se můžete dlouho nadechnou a už nevydechnout. Ale takhle se vítěz nechová. Nebo jít do boje. Nemusíte být namakanci a mít za sebou několik trestných činů. Stačí, když je přestanete řešit. Úplně je vypustíte z hlavy a začnete se usmívat. Kdo myslíte,že vyhraje. VY! Úsměv je totiž vlastnost, kterou nikdo nepřekoná. Vy můžete být smutní, ale není k tomu důvod. Vždy se najde aspoň jeden člověk, který při Vás bude stát. Vy začnete být hezčí, úspěšnější a někdo za kým se otočí lidi. Ne proto, že budete mít např. zastrčenou sukni v silonkách, ale proto, že jste bojovali. Ti, kteří se Vám smáli, Vás teď budou prosit. 
RADA PŘÍBALOVÉHO LETÁČKU: NESTAŇTE SE TÍM CO BYLI ONI!

Smějte se, bavte se a užívejte si život. Stojí to zato!
Přátelé jsou totiž všude kolem nás. stačí jen otevřít oči a jít!





2 komentáře:

Těším se na vaše komentáře 💕