pátek 27. února 2015

Success


Většina z nás chce být úspěšný.  Chceme být uznávaný lidem a taky být "někým". To znamená být někdo, za kým se otočí lid a budou ho obdivovat. Jenže to se nestane ze dne na den. Musíte tvrdě makat a bojovat. Jestli se vzdáte, jste jako stovka dalších lidí, ale pokud ne, stanete se opravdovým "bojovníkem", který ví co chce.

Ukážeme-li co v nás je, nás nedělá vždy finalisty. Musíme se prosadit. Musíme vědět, proč to vlastně děláme a bojovat. Teprve pak můžeme vyniknout.

Lidé vás budou nenávidět, budou se vás snažit co nejvíce ztrapnil a zesměšnit před ostatními. Proč to dělají? Mají jen strach. Strach z toho, že někdo z jejich okolí se mění. Že už to není tak tichý a uzavřený jedinec, ze kterého nikdo nikdy neměl strach. Teď se, ale ten člověk mění. Stává se lepším a úspěšnějším člověkem. A myslíte, že těmto lidem najednou cvakne a budou vám chtít pomoc? Ne, to si nemyslete. Oni sami budou chtít vyniknout. Jenže takové lidi nepotřebujeme. Nechceme přeci, někoho kdo jen tak postával a smál se ostatním, kteří bojovali a dosáhli svého úspěchu, aby byl najednou úspěšný a uznávaný ostatními.

Proto to nikdy nevzdávejte! Nemáte důvod to z ničeho nic vzdát a říct si: "Já na to nemám! Nemá to smysl!" Pokud toto budete říkat, tak to radši vzdejte rovnou. Nebudete-li věřit aspoň v nějaký malý úspěch, nikdy nemáte právo získat ten velký!







Žádné komentáře:

Okomentovat

Těším se na vaše komentáře 💕