pondělí 1. června 2015

What do you think..?!

Mám pocit, že na světe se dělíme na dva typy lidí. Jestli jste čekali nějaké smysluplné rozdělení, zklamu vás. Myslím to všeobecně. Jsou tu lidé, kteří milují na hranolkách kečup, a potom ti, kteří je raději jedí samotné. Jsou tu lidé, kteří milujou noc, a také lidé, kteří zbožňují rána. Ti, kteří milují z celého srdce a ti, kteří se nikomu nesvěřují. Tento svět je celý rozdělený na dvě hlavní skupiny lidí. Nemůžeme nikomu vyčítat, jaký je. On/a se nezmění. Prostě takový/á je a bude. Nemůžeme čekat, že se kvůli nám lidé "posadí na zadek." Takhle to nefunguje. Musíme vnímat, že i my můžeme ostatním připadat divní a jiní než oni. Nikdy pro všechny nebudeme dokonalí. (Bylo by to docela divný kdyby jo):D Jen chci říct, že ať uděláte cokoliv a budete vědět, že je to tak dobře, nenechte se ovlivniť tím, že se vám někdo bude smát nebo něco říkat. V tu chvíli jste to tak cítili. Tak to asi musí něco znamenat. Nebo snad ne?

3 komentáře:

  1. Píšeš tady o typech lidí,ale přijde ti správné někomu pro koho něco znamenáš vrazit nůž do zad ?

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, píšu a ty tu zase píšeš jako anonym. Nikdy bych se neobrátila k lidem zády ( pokud se s nimi bavím a chovají se normálně)

    OdpovědětVymazat
  3. Hele napsal jsem to blbě,vem si kdyby to bylo obráceně a měla by jsi někoho tak ráda jako já tebe,taky by tě to vzalo kdyby to bylo tak jako u mě.Omlouvám se odpouštíš mi?

    OdpovědětVymazat

Těším se na vaše komentáře 💕