pátek 17. dubna 2015

L I F E

Každý si ŽIVOT představuje jinak. Někdo vidí jen hry na PS3, další by nejraději jedl jen knedlíky a takhle by to mohlo pokračovat ještě pěkně dlouho, ale od toho tady nejsme. Přejdeme k tématu.
Když chceme opravdu žít, musíme začít nejdříve u sebe. Ujasněte si nejdřív, proč tu jste. Asi ne proto, aby jste lidem dělali ze života peklo, protože každý si zaslouží, prožít hezký život. (teď neberu v potaz vrahy, atd..) Pokud vy sami nechcete prožít život hezky, nekažte ho ostatním. Pokud toto pochopíte, přejdeme k další věci.

 Nemá smysl sedět celý dny doma. Doma si nikoho nenajdete. Odtrhněte se od sociálních sítí a jděte. Je jedno kam půjdete. Jestli do parku, na náměstí, nebo jen někam. Hlavně neseďte doma. Pokud Vás dělá šťastné to, že budete doma tak OK, hlavně pak nebrečte, že nemáte kamarády, a že si s vámi "Pepa" přestal psát. Pak se nedivte, že o Vás všude kolují pomluvy. Ano, je to hnusné někoho pomlouvat, ale jestli toto berete jako štěstí, tak jste asi jinde.

Tím pádem jsme se dostali k pomlouvání a lžím. Lži a pomluvy jsou všude. Bez toho by naše populace vymřela. Pro některé lidi je to droga, kterou potřebují každý den. Nejde to zastavit,ale dá se s tím smířit, protože ti co "pomlouvají" a shazují Vás, jsou úplný nuly. Jen závidějí a snaží se vyniknout, ale bohužel zanikají ještě víc :D Smůla no.

Berte život s nadhledem a dělejte to, co vás baví a naplňuje. Hlavně nic nevzdávejte a bojujte!













Žádné komentáře:

Okomentovat

Těším se na vaše komentáře 💕